Stadion Wembley: Béda antara owahan

40 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|31 Agustus 2011}}
{{Infobox Stadium
| name = Wembley Stadium
}}
 
'''Stadion Wembley''' asring disebut '''Wembley''' utawa '''New Wembley''' (kanggo bedakake karo stadion kang kawak, di waca/'''''wɛmbli/''''') iku salah siji stadion [[bal-balan]] kang ana ing ''Wembley Park'', [[London]] Borough dalan Brent, [[Inggris]] lan dadi kandhange tim bal-balan nasional Inggris. Stadion iki dibukak taun [[2007]]. Stadion Wembley isa nampung kurang luwih 90.000 kursi, mula stadion iki dadi stadion paling gedhe nomer loro ing [[Eropa]]. Stadion iki digunakake kanggo pinal [[Piyala FA]].<ref name="wembl">{{id}}[http://sepakbola.showbiznotes.net/final-liga-champions-2011-wembley-29-mei-2011/#more-1190 sepakbola.showbiznotes.net] (diundhuh tanggal 17 Agustus 2011)</ref>
 
Stadion iki dirancang dening [[Foster and Partners]] lan [[Populous]] (banjur diterusake dening HOK Sport).<ref name="wemb"/> Ana baja kang mlkengkung ing sadhuwure stadion iki, dawane 317 meter, mula baja iki dadi baja kang melngkung kanthi ngadek ijen paling dawa sadonya. Stadion iki dibangun dening perusahaan [[Australia Multiplex]] kanthi prabeya £ 798,000,000.
1.042

besutan