Pananggalan Masèhi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
Kalèndher Masèhi dipunalihaken dhumateng Pananggalan Masèhi: jeneng basa Jawa
c (Kalèndher Masehi dipun-alihaken menyang Kalèndher Masèhi: pasang aksara)
c (Kalèndher Masèhi dipunalihaken dhumateng Pananggalan Masèhi: jeneng basa Jawa)
78.624

besutan