Pananggalan Masèhi: Béda antara owahan

42 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo
c (Kalèndher Masèhi dipunalihaken dhumateng Pananggalan Masèhi: jeneng basa Jawa)
(typo)
'''Pananggalan Masèhi''' utawa '''Kalèndher Masèhi''' iku [[kalèndherpananggalan]] sing wiwit dipigunakaké déning umat Kristen wiwitan sing ngupaya netepaké taun kalairan [[Yesus]] utawa [[Isa]] minangka taun wiwitan (taun [[1]]). Nanging kanggo pétungan taun lan wulan njupuk saka kalèndherpananggalan wong [[Kakaisaran Romawi|Romawi]] sing disebut [[kalèndherpananggalan Julian]]. KalèndherPananggalan Julian banjur disampurnakaké dadi [[kalèndherPananggalan Gregorian]].
 
==Deleng uga==
* [[KalèndherPananggalan]]
 
{{Wektu-stub}}
{{Kalèndher}}
 
[[Kategori:KalendherPananggalan|Masehi, KalendherPananggalan]]
78.624

besutan