Sandwich: Béda antara owahan

845 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Sandwich''' iku jinis panganan kang digawe saka roti satangkup kang isine daging lan keju (padatan diwenehi tomat, brambang, lan kul).<ref name="s">{{en}}[http://www.artikata.com/ar...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Sandwich''' iku jinis panganan kang digawe saka roti satangkup kang isine daging lan keju (padatan diwenehi tomat, brambang, lan kul).<ref name="s">{{en}}[http://www.artikata.com/arti-98760-italian+sandwich.html artikata.com] italian sandwich</ref> Roti kang digawe kanggo gawe sandwich iku diarani ''sandwich bread'' kang wujude segipapat. Nanging, roti liyane uga bisa digawe sandwich, kayata French bread, toast bread, hamburger bun, hotdog bun, lan liya-liyane.<ref name="a">{{id}}[http://www.scribd.com/doc/49761234/Restoran-20Jilid-202 www.sribd.com] Restoran%20Jilid%202 </ref> Padatan ing sadhuwuring [[roti]] diolesi mayones sithik, mentega, margarin utawa minyak zaitun kanggo perekat lan bisa nambah aroma. Sandwich biyasane didol ing restoran utawa ing cafe.
 
Ing negara kang wargane ora dhahar [[sega]], sandwich padatan digawa menyang sekolah utawa menyang [[kantor]] diwadhahi ing sajroning kothak kang diarani ''lunchbox'' utawa sajroning kantong [[kertas]] awarna coklat kang diarani ''brown bag'' (sandwich bag) lan dihahar nalika dhahar siang.
 
Sandwich uga digawa minangkapanganan praktis nalika plesiran, munggah [[gunung]] utawa mung mlaku-mlaku. Ing [[omah]], sandwich didhahar minangka nyamikan utawa kanggo jangkepi dhaharan utama. Yen didhahar minangka dhaharan utama, sandwich padatan disajekake karo dhaharan pandamping kayata sup (soup-and-sandwich), selada (salad-and-sandwich), kripik [[kenthang]], kenthang goreng, asinan ketimun), utawa selada kol.
 
== Cathetan Sikil ==
4.487

besutan