Pandhidhikan: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: kk:Білім беру
(+sithik ({{Pendhidhikan ing Indonesia}}) , {{Pendhidhikan-stub}})
c (r2.6.4) (bot Menambah: kk:Білім беру)
[[ja:教育]]
[[ka:განათლება]]
[[kk:Білім беру]]
[[kl:Ilinniartitaaneq]]
[[km:ការអប់រំ]]
60.015

besutan