Tangan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: sw:Kiganja)
[[Gambar:Wrist and hand deeper palmar dissection-numbers.svg|right|300px]]
 
'''Tangan''' iku bagéan awak ing ujung [[lengen]]. Sebagéan gedhé [[manungsa]] nduwèni loro tangan, biasané kanthi papat [[driji]] lan siji [[jempol]]. Bagéan njero tangan iku [[tlapak tangan]]. Yèn driji-driji ditekuk, tangan bakal mbentuk sawijining [[kepelan]]. SaliyanngSaliyané manungsa, akèh jinis [[kéwan]] sing nduwèni tangan, utamané saka klompok [[primata]].
 
== Pranala njaba ==
230

besutan