Cisauk, Tangerang: Béda antara owahan

49 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
typo
c (Kecamatan Cisauk, Tangerang dipun-alihaken menyang Cisauk, Tangerang: Nyeragamake jeneng kecamatan)
(typo)
{{kecamatan
|kecamatannama=Cisauk
|dati2=Kabupatèn
|tipe_dati2=Kabupaten
|nama dati2=Tangerang
|jeneng_camat=---
|jembarluas=---
|penduduk=---
|jml_desa=---/---
|provinsi=Banten
|}}
 
'''Kecamatan Cisauk''' iku salah sijining [[kecamatan]] ing [[Kabupaten Tangerang]], [[Banten]].
== Prakata ==
'''Kecamatan Cisauk''' iku salah sijining [[kecamatan]] ing [[Kabupaten Tangerang]].
 
== Desa/Kelurahan ==
 
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Kabupaten{{Kabupatèn Tangerang]]}}
 
[[Category:Kabupaten Tangerang]]
78.624

besutan