Kutha Bandhung: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: mi:Bandung
c (r2.5.4) (bot Mengubah: ta:பண்டுங்)
c (r2.7.1) (bot Menambah: mi:Bandung)
[[lt:Bandungas]]
[[map-bms:Kota Bandung]]
[[mi:Bandung]]
[[ms:Bandung]]
[[nl:Bandung]]
35.118

besutan