Organisasi: Béda antara owahan

103 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: thumb|350px|Organisasi Kemahasiswaan ing Lithuania '''Organisasi''' (Yunani: ''ὄργανον'', ''organon'' - a...)
 
[[Gambar:Secret Lithuanian student organization.jpg|thumb|350px|Organisasi Kemahasiswaan ing Lithuania]]
 
'''Organisasi''' ([[Basa Yunani|Yunani]]: ''ὄργανον'', ''organon'' - alat) yaiku sawijining [[klompok]] wong ing sawijining wadah kang duweni ancas padha. <ref name="Keith Davis">Keith Davis, Human Relations at Work, (New York, San Francisco, Toronto, London: 1962).Hlm.15-19</ref>.
 
Ing [[ilmu sosial|ilmu-ilmu sosial]], organisasi dipelajari dening peneliti saka pirang-pirang bidhang ilmu, utamane [[sosiologi]], [[ekonomi]], [[ilmu politik]], [[psikologi]], lan [[manajemen]].<ref name="Keith Davis"/> Kajian ngenani organisasi kerep diarani [[studi organisasi]] (''organizational studies''), [[prilaku organisasi]] (''organizational behaviour''), utawa analisa organisasi (''organization analysis'').<ref name="Keith Davis"/>