Kutha Bandhung: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: sw:Bandung
c (r2.7.1) (bot Menambah: mi:Bandung)
c (r2.7.1) (bot Menambah: sw:Bandung)
[[su:Bandung]]
[[sv:Bandung]]
[[sw:Bandung]]
[[ta:பண்டுங்]]
[[th:บันดุง]]
35.118

besutan