Kutha Bandhung: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: kl:Bandung
c (r2.7.1) (bot Menambah: sw:Bandung)
c (r2.7.1) (bot Menambah: kl:Bandung)
[[it:Bandung]]
[[ja:バンドン]]
[[kl:Bandung]]
[[ko:반둥]]
[[lt:Bandungas]]
11.909

besutan