Teppanyaki: Béda antara owahan

443 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
nambah isi
c (r2.7.1) (bot Menambah: id:Teppanyaki)
(nambah isi)
[[File:Teppanyakichefmtfuji.jpg|thumb|Juru masak teppanyaki ing [[restoran]] Mt. Fuji ing [[New York]]]]
{{nihongo|'''Teppanyaki'''|鉄板焼き||panggang plat besi}} yaiku sawijining cara masak [[panganan]] [[Jepang]] ing sandhuwure plat [[wesi]] (''teppan''). Saliyane kuwi, teppanyaki uga bisa ditegesi minangka [[omah makan]] Jepang kang nyedhiyani panggonan lan meja wujude kounter, dene plat wesi dianggo [[juru masak]] kanggo masak panganan.
Plat wesi kang dianggo minangka piranti masak iku kandhele watara 0,3 [[centimeter|cm]] tekan 1,5 cm. Ing ngisor plat wesi ana [[kompor]] [[gas]] kang ana pirantine kanggo ngatur gedhe cilikke [[geni]]. Masakan kang dimasak ing ndhuwur teppan, tuladhane [[steak]], [[okonomiyaki]], [[monjayaki]], [[yakisoba]], lan saperangan jinis masakan saka [[janganan]], [[daging]], utawa panganan laut.
 
{{panganan-stub}}
 
[[kategori:Masakan miturut negara]]
 
 
[[Kategori:Masakan Jepang]]
 
1.374

besutan