Okonomiyaki: Béda antara owahan

329 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: thumb|Okonomiyaki {{nihongo|'''Okonomiyaki'''|お好み焼き}} yaiku panganan Jepang saka bahan ganmdum kang dijeri nganggo [[banyu]...)
 
 
Okonomiyaki mujudake sawijining panganan [[teppanyaki]] kang bisa digadho utawa minangka lawuh bareng karo sega. Okonomiyaki kerep dipangan nganggo [[sendhok]] ceper kang diarani ''kote'' (''hera'') kang uga dianggo minangka [[sodet]] nalika malik okonomiyaki.
 
Ing [[basa Jepang]], ''okonomi'' tegese "seneng-seneng" (kang disenengi, kang dikarepake) lan ''yaki'' tegese "panggang" (istilah "goreng" mung dianggo ing Jepang mung yen panganan digoreng nganggo [[lenga]] akeh). Padha karo jenenge, ndhuwurane (''topping'') okonimiyaki bisa diowahi miturut kasenengane wong kang arep mangan.
 
 
1.374

besutan