Okonomiyaki: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(nambah isi)
[[File:Okonomiyaki-yokohama-2009.jpg|thumb|Okonomiyaki]]
{{nihongo|'''Okonomiyaki'''|お好み焼き}} yaiku [[panganan]] [[Jepang]] saka bahan [[ganmdum]] kang dijeri nganggo [[banyu]] utawa [[dashi]], ditambah [[kul]], [[endhog]] [[pitikkpitik]], panganan [[laut]] utawa [[daging]] [[babi]] lan digorèng ing wajan ceper kang diarani [[teppan]].
 
Okonomiyaki mujudake sawijining panganan [[teppanyaki]] kang bisa digadho utawa minangka lawuh bareng karo sega. Okonomiyaki kerep dipangan nganggo [[sendhok]] ceper kang diarani ''kote'' (''hera'') kang uga dianggo minangka [[sodet]] nalika malik okonomiyaki.
Dideleng saka cara nggawe lan bahae, okonomiyaki diperang dadi rong jinis yaiku:
* Okonomiyaki cara [[Kansai]]
: Irisan [[kul]] dicampur karo adonan kayadene nalika nggawe [[puyonghai]].
* Okonomiyaki cara [[Hiroshima]] (Hiroshimayaki)
: irisanIrisan kol mung digletakake ing ndhuwur adonan kang diambakake ing panggorengan kaydene nalika nggawe [[panekuk]].
 
 
[[uk:Окономіякі]]
[[zh:御好燒]]
ę
1.374

besutan