Burj Khalifa: Béda antara owahan

57 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
Njangkepi Artikel Rintisan
(Njangkepi Artikel Rintisan)
 
(Njangkepi Artikel Rintisan)
{{inuseuntil|10 Oktober 2011}}
[[Gambar:Burj KhalifaDubai buildingUnder Construction on 13 November 2007.jpg|200px|right|thumb|Burj Khalifa ing tanggal 13 November 2007]]
 
'''Burj Khalifa''' ([[basa Arab]]: '''برج خليفة'''), wiwitanipun dipunmangertosi minangka '''Burj Dubai''', inggih menika salah satunggalipun [[penyakar langit]] ingkang inggil sanget ingkang jumeneng ing [[Dubai]], [[Uni Emirat Arab]], lan ugi dados struktur wangunan manungsa paling inggil ing sajarah, inggilipun inggih menika 828 méter (2.717 kaki).<ref name="internet1">{{en}}[http://online.wsj.com/article/SB10001424052748703580904574638111667658806.html ''World's Tallest Skyscraper Opens in Dubai''] dipunundhuh tanggal 25 Agustus 2011)</ref> Wangunan menika dipunwangun wiwit tanggal [[21 September]] [[2004]], lan struktur sisih njawinipun dipunsumadyakaken nalika tanggal [[1 Oktober]] [[2009]] lan dipunbikak resminipun ing tanggal [[4 Januari]] [[2010]].<ref name="internet2">{{en}}[http://gulfnews.com/business/property/uae/official-opening-of-iconic-burj-dubai-announced-1.523471 ''Official Opening of Iconic Burj Dubai Announced''] dipunundhuh tanggal 25 Agustus 2011)</ref>
8.966

besutan