Niger: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Membuang: nap:Niger)
cTidak ada ringkasan suntingan
}}
[[Gambar:Niger carte.gif|thumb|Niger|290px|right|thumb]]
'''Republik Niger''' kuwi sawijining [[negara]] kang kakurung déning dharatan (''[[landlocked]]'') ing bagéyan kulon [[Afrika]]. Niger wewatesan karo [[Nigeria]] lan [[Benin]] ing sisih kidul; [[Mali]] ing sisih kulon; [[Aljazair]] lan [[Libya]] ing sisih lor; lan [[Chad]] inhg sisih wétan. Jeneng negara iki dijupuk saka jenengé [[Kali Niger]]. Ibu kuthané yakuwi [[Niamey]].
 
== Delengen uga ==
2.528

besutan