Mèsem: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1+) (bot Menambah: zh:微笑
(+({{rapekna artikel pelatihan}}))
c (r2.7.1+) (bot Menambah: zh:微笑)
[[uk:Усмішка (міміка)]]
[[yi:שמייכל]]
[[zh:微笑]]
2.543

besutan