Kuntilanak Kesurupan: Béda antara owahan

2.812 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
| imdb_id =
}}
'''''Kuntilanak Kesurupan''''' yakuwi [[film horor]]/[[film komedi|komedi]] [[Indonesia]] kang dirilis nalika tanggal [[14 April]] [[2011]] disutradarai dening [[Nayato Fio Nuala]] kang dibintangi dening [[Guntur Triyoga]] lan [[Fero Walandouw]].<ref name="Kuntilanak 1">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/film/indonesia/kuntilanak-kesurupan-sialnya-jadi-kuntilanak.html film kuntilanak keserupan] dipununduh tanggal 29 Agustus 2011</ref>
 
* Produser: Sunil Samtani, Sonu Samtani, Sonya V M, Shalu TM, Gope T Samtani, Subagio S<ref name="Kuntilanak 2"/>
* Sutradara: Nayato<ref name="Kuntilanak 2"/>
* Penulis: Ery Sofid<ref name="Kuntilanak 2"/>
* Paraga: Aziz Gagap, Guntur Triyoga, Fero Walandouw, Irish Bella, Reymond Knuliq, Yessa Lona Gaffar, Sazha Clarissa, Violenzia Jeanette, Evhi Yuliani<ref name="Kuntilanak 2"/>
* Tanggal edar: Kamis, 14 April 2011<ref name="Kuntilanak 2"/>
 
 
==Sinopsis==
 
Wesley olih gawean gawe novel horror.<ref name="Kuntilanak 2">{{id}}[http://filmindonesia.or.id/movie/title/lf-k019-11-596416/kuntilanak-kesurupan kuntilanak keserupan] dipununduh tanggal 29 Agustus 2011</ref>
Dheweké rada mumet amarga kelangan ide kanggo gawe judul anyar, kanca cedhaké Momon Nganga, nawaraké marang dheweké kanggo nyerat
biografi artis kondhang kang jenengé [[Indra Devian]] karo bayaran kang akeh.<ref name="Kuntilanak 2"/>
Amarga kepengin duwit akeh, dheweké gelem ngurusi biografi lan ninggalaké novel horror kuwi ditinggal sedhela.<ref name="Kuntilanak 2"/>
Awit ngerjakaké biografi Indra Devian, ana kadadian-kadadian aneh lan ghaib nekani dheweké.<ref name="Kuntilanak 2"/>
Ana wujud kuntilanak kang nnggangu dheweké.<ref name="Kuntilanak 2"/>
Pitakoné marang apa kang kadadean maring dheweké numpuk gara-gara kanca-kanca liyané uga nemoni kadadian kang padha karo dheweké.<ref name="Kuntilanak 2"/>
Adhiné, Alice lan ''pembantu''né, Maya Olong uga kena.<ref name="Kuntilanak 2"/>
 
Ora namung Wesley, kanca-kanca kang ngerteni proyek biografi kasebut uga digentayangi.<ref name="Kuntilanak 1"/>
Malah pembantuné, Maya Olong, uga melu diganggu dening [[kuntilanak]] kang kadang uga ana [[pocong]] metu ning film kasebut.<ref name="Kuntilanak 1"/>
Wesley mulai curiga ana kang ora bener ning proyek biografi kang digarap dening dheweké nalika Momon kesurupan lan menenhi nomer kanggo dihubungi.<ref name="Kuntilanak 1"/>
Apa maneh nalika adhiné, Alice diculik dening [[kuntilanak]].<ref name="Kuntilanak 1"/>
 
Jebul, [[kuntilanak]] kang sering nekani dheweké kuwi ana hubungané karo [[Indra Devian]].<ref name="Kuntilanak 1"/>
Kuntilanak mau menehi pesen supaya Dheweké ora namung nyerat babagan apiké Indra.<ref name="Kuntilanak 1"/>
Kuwi mau kang anggawe dheweké bisa nemukakémaneh adhiné.<ref name="Kuntilanak 1"/>
 
Nayato gawe film setan iki ora namung seksi merga [[Julia Perez|Jupe]] uga melu dadi paragané.<ref name="Kuntilanak 1"/>
Ananging unsur komedi uga dilebokaké ning [[film]] iki, kayata tingkah ala banci saka [[Azis Gagap]] kang kang dadi pembantu.<ref name="Kuntilanak 1"/>
 
== Cathetan Suku ==
6.047

besutan