Tangan: Béda antara owahan

104 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
'''Tangan''' iku bagéan awak ing ujung [[lengen]]. Sebagéan gedhé [[manungsa]] nduwèni loro tangan, biasané kanthi papat [[driji]] lan siji [[jempol]]. Bagéan njero tangan iku [[tlapak tangan]]. Yèn driji-driji ditekuk, tangan bakal mbentuk sawijining [[kepelan]]. Saliyané manungsa, akèh jinis [[kéwan]] sing nduwèni tangan, utamané saka klompok [[primata]].
Driji kuwi ana lima yaiku, [[jempol]], driji panuding, driji tengah, driji manis, lan driji kelingking.
 
== Pranala njaba ==
230

besutan