Zathura: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
ngrapikno
(Kaca énggal: {{inuseuntil|31 Oktober 2011}} thumb|250px]|Zathura '''Zathura''' inggih punika film ingkang dipunpundhut saking buku kang dipunkarang dening [[Chri...)
 
(ngrapikno)
#[[Tim Robins]]
#[[Kristen Steward]]
#[[Jonah Bobo]] dados Danny]]
#[[Josh Hutcherson dados Walter]]
*Sutradara:
[[Jon Favreau]]
1.294

besutan