Sonia Gandhi: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: uk:Соня Ганді
c (r2.7.1) (bot Menambah: be-x-old:Соня Гандзі)
c (r2.7.1) (bot Menambah: uk:Соня Ганді)
[[tl:Sonia Gandhi]]
[[tr:Sonia Gandhi]]
[[uk:Соня Ганді]]
[[ur:سونیا گاندھی]]
[[vi:Sonia Gandhi]]
9.872

besutan