Rudolf Otto: Béda antara owahan

28 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
-kedaluwarsa
(-kedaluwarsa)
{{inuseuntil|31 Juli 2011}}
[[Gambar:RudolfOtto.jpg|thumb|right|Rudolf Otto]]
'''Rudolf Otto''' ([[25 September]] [[1869]] - [[6 Maret]] [[1937]]) inggih menika satunggalipun [[teologi|teolog]] [[Protestan]] lan [[pakar]] [[perbandingan agama]] ingkang misuwur. Panjenenganipun asalipun saking [[Jerman]].<ref name="internet1">{{en}}[http://www.amazon.com/God-Man-History-Eliezer-Berkovits/dp/9657052157
4.454

besutan