Madain Shaleh: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Ing kana kuburane tingkat-tingkat, tingkatane miturut kahanan social lan ekonomi kulawargane. <ref name="bhn"/>
 
[[Kerajaan Nabatea]] kang ibukota ing [[Petra]], [[Yordania]] diambake kanggo nguwasai Madain Shaleh, nalika iku Madain Shaleh dadi papan peradaban kang dhuwur.<ref name="bhn"/>
Akeh bangunan saka watu ing papan kana, wiwit saka subur kang dibur ing watu, panggon banyu saka watu, lan panggo ngibadah uga saka watu. Miturut paneliten, Madain Shaleh dikuwasai dening Nabataeans, banjur direbut dening [[Rumania]] kang nalika semono nguwasai Lor Semenanjung Arab.<ref name="bhn">{{id}}[http://madainsaleh.net/madainsaleh.aspx madainsaleh.net] (diundhuh tanggal 2 September 2011)</ref>
 
==Cathetan sikil==
1.042

besutan