Windows Vista: Béda antara owahan

249 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
| date = January 2009 <!-- approximate date of template insertion for dating hidden maintenance categories -->
}}
'''Windows Vista''' yaiku [[sistem operasi]] kang basis grafis saka [[Microsoft]] kang digunakake ana ing [[komputer pribadi]] (PC), kang digunakake klanggo omah utawane kanggo bisnis, uga kanggo [[laptop|komputer laptop]], utawane ''media center''.
 
 
 
4.395

besutan