Windows Vista: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
==Cathetan Suku==
{{reflist}}
[[Kategori:Komputer]]
 
[[Kategori:Windows]]
[[Kategori:Windows Vista| ]]
4.395

besutan