Windows Vista: Béda antara owahan

293 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
| date = January 2009 <!-- approximate date of template insertion for dating hidden maintenance categories -->
}}
'''Windows Vista''' yaiku [[sistem operasi]] kang basis grafis saka [[Microsoft]] kang digunakake ana ing [[komputer pribadi]] (PC), kang digunakake klanggo omah utawane kanggo bisnis, uga kanggo [[laptop|komputer laptop]], utawane ''media center''. Sadurunge diumumake karo jeneng Windows Vista nalika tanggal [[22 Juli]] [[2005]], sistem operasi iki lewih dikenal karo jeneng ''codename'' Longhorn (asale saka jeneng Longhorn Saloon, sawijining bar kang misuwur ing [[Whistler]], [[British Columbia]], [[Kanada]]). Microsoft ngluncurake Windows Vista nalika tanggal [[8 November]] [[2006]] kanggo panganggo bisnis, lan [[30 Januari]] [[2007]] kanggo panganggo ing omah. Peluncuran Windows Vista iki jarake luwih saka limang taun sawise peluncuran [[Windows XP]] yaiku nalika tanggal [[25 Oktober]] [[2001]].
 
 
4.395

besutan