John Terry: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo
(mbusak inuse kedaluwarsa)
(typo)
{{Skuad Chelsea F.C.}}
 
[[KategorKategori:Lair 1980]]
[[KategorKategori:Pamain bal-balan Inggris]]
 
{{Link GA|ru}}
4.454

besutan