1101: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: sw:1101
c (bot Menambah: is:1101)
c (bot Menambah: sw:1101)
[[su:1101]]
[[sv:1101]]
[[sw:1101]]
[[th:พ.ศ. 1644]]
[[tr:1101]]
40.678

besutan