1121: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
bot Menambah: sw:1121
c (bot Menambah: is:1121)
c (bot Menambah: sw:1121)
[[su:1121]]
[[sv:1121]]
[[sw:1121]]
[[th:พ.ศ. 1664]]
[[tr:1121]]
40.678

besutan