Cingkarabala: Béda antara owahan

187 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(←Mbatalaké revisi 184286 déning PancenaBot (Dhiskusi))
'''Cingkarabala''' iku sebutan kanggo raseksa kembar ''Upatabala'' lan ''Balaupata''. Buta loro iki sing jaga gapura [[Suralaya]] sing asring kasebut ''Sela Matangkeb''. Upatabala lan Balaupata diwènèhi kawenangan nolaknulak utawa nrima sapa waé sing arep mlebu wewengkon Suralaya.
{{Orphan|date=Desember 2008}}
'''Cingkarabala''' iku sebutan kanggo raseksa kembar ''Upatabala'' lan ''Balaupata''. Buta loro iki sing jaga gapura [[Suralaya]] sing asring kasebut ''Sela Matangkeb''. Upatabala lan Balaupata diwènèhi kawenangan nolak utawa nrima sapa waé sing arep mlebu wewengkon Suralaya.
 
Cingkarabala iki putra raja jin Prabu [[Patanam]] ing Dahulagiri.
 
Cingkarabala antuk kalungguhan ing kadhéwatan amarga kagawa déning sadulur tuwané [[ Nandini]] sing dadi titihan [[Bathara Guru]] lan manggon ing Kahyangan Suralaya.
 
==Deleng uga==
* [[Suralaya]]
 
{{wayang-stub}}
[[kategori:paraga wayang]]
Naraguna anonim