Kotbah ing Bukit: Béda antara owahan

151 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Kaca énggal: Khotbah ing bukit kuwi salah kumpulan wejangan lan kebijaksanaan saka Gusti Yesus. Critane bisa ditemokne ing Bab 5-7 Kitab Injil miturut Santo Matius.
(Kaca énggal: Khotbah ing bukit kuwi salah kumpulan wejangan lan kebijaksanaan saka Gusti Yesus. Critane bisa ditemokne ing Bab 5-7 Kitab Injil miturut Santo Matius.)
(Ora ana béda)
1

besutan