1189: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
bot Menambah: sw:1189
c (bot Menambah: is:1189)
c (bot Menambah: sw:1189)
[[su:1189]]
[[sv:1189]]
[[sw:1189]]
[[th:พ.ศ. 1732]]
[[tr:1189]]
40.678

besutan