Taman Nasional Kerinci Seblat: Béda antara owahan

typo
(a)
 
(typo)
| Link = http://whc.unesco.org/en/list/1167
}}
'''Taman Nasional Kerinci Seblat''' iku [[taman nasional]] paling gedhé ing [[Sumatra]], [[Indonésia]] sing jembaré 13,750 km² lan mbentang ing patang provinsi ya iku [[SumateraSumatra Kulon]], [[Jambi]], [[Bengkulu]] lan [[SumateraSumatra Kidul]]. Taman nasional iki dumunung ing koordinat antara 100°31'18"E - 102°44'01"E lan 1°07'13"S - 1°26'14"S.
 
Taman nasional iki dumadi saka [[Pegunungan Bukit Barisan]] sing nduwèni wilayah dataran paling dhuwur ing Sumatra, [[Gunung Kerinci]] (3.805 m). Taman nasional iki uga dumadi saka mata air-mata air panas, kali-kali sing mili banter, guwa-guwa, grojogan lan tlaga kaldera paling dhuwur ing Asia Kidul-wétan, [[Gunung Tujuh]].
78.624

besutan