Organ: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
bot Menambah: sr:Орган
c (r2.7.1) (bot Menambah: vi:Cơ quan)
c (bot Menambah: sr:Орган)
[[sl:Organ]]
[[sq:Organi]]
[[sr:Орган]]
[[sv:Organ (olika betydelser)]]
[[tl:Organo (paglilinaw)]]
1.006

besutan