Walanda: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
* [[Zeeland]]
* [[Noord-Brabant]] ([[Brabant Lor]])
* [[Limburg (BelandaWalanda)|Limburg]]
 
Saben dhaerah kabagi marng kutha-kutha (''gemeenten''). Ana sawetara pulo ing [[Karibia]] kang ana ing ngisor pamaréntahan Walanda: [[Antillen Belanda]] lan [[Aruba]].
6

besutan