Bon Jovi: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+ket
c (r2.7.1) (bot Menambah: ar, ast, bar, bg, bs, ca, cs, cy, da, de, el, eo, es, et, eu, fa, fi, fr, gl, he, hi, hr, hu, it, ja, ka, kn, ko, lt, lv, ms, nl, no, pl, pt, qu, ro, ru, sh, simple, sk, sq, sr, sv, ta, th, tl, tr, uk, uz, vi, zh)
(+ket)
{{inuseuntil|31 Oktober 2011}}
[[File:Bon Jovi 1.jpg|thumb|250px]|Bon Jovi]]
'''Bon Jovi''' inggih punika salah satunggalipun grup musik rock saking [[New Jersey]], [[Amerika Serikat]] ingkang gadhahi personel inggih punika [[Jon Bon Jovi]] (vokal/gitar), [[Richie Sambora]] (gitar), [[Tico Torres]](drums), [[David Bryan]] (keyboards) lan [[Hugh McDonald]] (bas). Lan anggota ingkang sampun medal,[[Alec John Such]].
==Karir Bon Jovi==
Bon Jovi gadahahi [[Grammy]] [[2007]] kagem Best Country Collaboration kagem tembang Who Says You Can't Go Home. Lan saderengipun punika ing taun [[2000]] piyamabkipun dados nominasi [[Grammy Award]] kagem It's My Life.
1.293

besutan