Taira no Kiyomori: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Kaca énggal: {nihongo|'''Taira no Kiyomori'''|平 清盛}} (1118 - 20 Maret 1181) yaiku samurai kang njabat kepala klan Taira ana ing pungkasan Jaman Heian. Kiyomori yaiku s...)
 
c
{{nihongo|'''Taira no Kiyomori'''|平 清盛}} ([[1118]] - [[20 Maret]] [[1181]]) yaiku [[samurai]] kang njabat kepala [[klan Taira]] ana ing pungkasan [[Jaman Heian]]. Kiyomori yaiku samurai pisanan kang diangkat dadi pejabat tinggi kang dijenengi [[Daijō Daijin]].
4.395

besutan