Wayang: Béda antara owahan

238 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
+ UNESCO
c (Suntingan 125.160.233.166 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning 202.165.40.50)
(+ UNESCO)
Ing pagelaran iku wayang ditanjepke ing debog ing sisih tengen lan kiwane dhalang. Ing tengah, critane digelar. Sedina sewengi lakon diwedar.
 
Wayang iki ora mung sumebar ing Jawa wae, nanging uga ing tlatah liya ing [[Nuswantara]]. Pertunjukan wayang wis diakoni karo '''UNESCO''' ing tanggal 7 November 2003, sebagai karya kabudayan kang edi peni ing babagan crita dongeng lan warisan sing berharga banget ''(Masterpiece of Oral and Intangible Heritage of Humanity).''
 
 
73

besutan