Peken: Béda antara owahan

50 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Interwiki: + ast:Selmana, br:Sizhun, ksh:Woch)
c
Peken utama pasaran kanggo wong Jawa ana 5 (lima) yaiku [[legi]], [[pahing]], [[pon]], [[wage]], lan [[kliwon]]. Dina pasaran iki duwe bobot [[neton]] dewe-dewe.
 
[[kategori:Petungan Wektu]] [[Kategori:Peken]]
 
73

besutan