Peken: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  13 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
Peken utamautawa pasaran kanggo wong Jawa ana 5 (lima) yaiku [[legi]], [[pahing]], [[pon]], [[wage]], lan [[kliwon]]. Dina pasaran iki duwe bobot [[neton]] dewe-dewe.
 
[[kategori:Petungan Wektu]] [[Kategori:Peken]]
73

besutan