Dina: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
(+ id:)
 
==Pancawara==
[[:id:pancawara|Pancawara]] punika ugi asring dipun wastani ''pasaran'' utawi [[Peken|peken]] kanthi petungan gangsal (5) dinten.
 
==Sadwara==
73

besutan