Taira no Kiyomori: Béda antara owahan

51 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
[[Gambar:Taira_no_Kiyomori.jpg|200px|right|thumb]]
{{nihongo|'''Taira no Kiyomori'''|平 清盛}} ([[1118]] - [[20 Maret]] [[1181]]) yaiku [[samurai]] kang njabat kepala [[klan Taira]] ana ing pungkasan [[Jaman Heian]]. Kiyomori yaiku samurai pisanan kang diangkat dadi pejabat tinggi kang dijenengi [[Daijō Daijin]].
4.395

besutan