Apollo 16: Béda antara owahan

351 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Subsatelit-subsatelit Apollo 16 diluncurké ing tanggal [[24 April]] [[1972]] nalika isih ning bulan lan nglakokaké uji marang [[medan magnet]] lan partikel-partikel [[surya]]. Ing laku ning Bulan, Apollo 16 kasil jupuk [[foto]] Bumi.
 
Amarga kasalahan ing sistem ''pendorong'' utama CSM (''Command/Service Module''; modul perintah/pelayanan) ''Casper'' arep gawe batal ndarat ning Bulan, nanging banjur diputuské yèn bab iki ora ngandhung risiko kang dhuwur lan Young sarta Duke diizinkè kanggo njlajah ning Bulan, senajan misi iki kudu dikurangi sedina saka jadwal kang wis diatur.
==Cathetan suku==
{{reflist}}
866

besutan