Bon Jovi: Béda antara owahan

355 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+sithik
(+ket)
(+sithik)
{{inuseuntil|31 Oktober 2011}}
[[File:Bon Jovi 1.jpg|thumb|250px]|Bon Jovi]]
'''Bon Jovi''' inggih punika salah satunggalipun grup musik rock saking [[New Jersey]], [[Amerika Serikat]] ingkang gadhahi personel inggih punika [[Jon Bon Jovi]] (vokal/gitar), [[Richie Sambora]] (gitar), [[Tico Torres]](drums), [[David Bryan]] (keyboards) lan [[Hugh McDonald]] (bas). Lan anggota ingkang sampun medal,[[Alec John Such]]. Sapanunggalipun punika Bon Jovi lan musisi- musisi ing [[Amerika Serikat]] nate gadhahi acara kagem prastawa [[9]] [[September]], inggih punika prastawa bom gedhung [[WTC]] ing [[New York]] dening [[teroris]]. Musisi- musisi punika inggih punika [[David Bryan]], [[Tico Torres]], lan [[Richie Sambora]], [[Kid Rock]], [[Maroon 5]], [[Lady Antebellum]].
==Karir Bon Jovi==
Bon Jovi gadahahigadhahi [[Grammy]] [[2007]] kagem Best Country Collaboration kagem tembang Who Says You Can't Go Home. Lan saderengipun punika ing taun [[2000]] piyamabkipun dados nominasi [[Grammy Award]] kagem It's My Life.
 
Bon Jovi dipunprakiraaken sampun kajual [[35]] yuta albumipun ing [[Amerika Serikat]] lan [[120]] yuta albumipun ing donya wiwit taun [[1984]].
1.293

besutan