Anuskha Sharma: Béda antara owahan

383 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+sithik
c (r2.7.1) (bot Membuang: en:Anuskha Sharma, id:Anuskha Sharma)
(+sithik)
{{inuseuntil|31 Oktober 2011}}
[[Gambar:anuskha.jpg|thumb|250px]|Anuskha Sharma]]
'''Anuskha Sharma''' inggih punika salah satunggalipun aktris saking India. Anushka Sharma ingkang gadhahi dhuwur "5'9 inggih punika main ing film [[Bollywood]] [[India Rab Ne Bana Di Jodi]] ingkang wonten aktor [[Shahrukh Khan]]. Dipunsutradarai dening [[Aditya Chopra]], ingkang nate dados sutradara film sukses kados [[Dilwale Dulhania Le Jayenge]] ([[1995]]) lan [[Mohabbatein]] ([[2000]]), film punika dipunrilis ing tanggal [[12]] [[Desember]] [[2008]]
'''Anuskha Sharma''' inggih punika salah satunggalipun aktris saking India.
==Profil saking Anuskha Sharma==
Profil aktris Anuskha Sharma inggih punika:
1.293

besutan