Prudnik: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: bg:Прудник
c (bot Menambah: war:Prudnik)
c (r2.6.4) (bot Menambah: bg:Прудник)
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
 
[[bg:Прудник]]
[[cs:Prudník]]
[[de:Prudnik]]
61.768

besutan