Ezra: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
Artikel Anyar
(Artikel Anyar)
 
(Artikel Anyar)
'''Ezra''' ([[basa Ibrani]] עזרא ''Ezra'' utawa ''‘Ezrā’'') iku sang [[nabi]] sing mimpin wong-wong buwangan sing padha bali saka [[Babel]] menyang [[Yerusalem]] ing taun [[459 SM]].
 
Kitab Ezra iku terusané kitab [[BabadII IBabad|Babad]], lan bisa dibagi kaya mengkéné:
 
# Grup ping pisan iku wong-wong buwangan Yahudi sing mulih saka Babel menyang Yerusalem, ngestoake dhawuhé Kores, raja [[Persia]].
521

besutan