Manuk: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
c (r2.7.1) (bot Menambah: av:ХӀинчӀ)
* {{en}} [http://www.birdlife.org/ BirdLife International - organisasi panglestari manuk sadonya]
 
[[Kategori:KéwanSato kéwan]]
[[Kategori:Manuk| ]]
[[Kategori:Unggas]]
1.943

besutan