Wikipedia:Tanggung Jawab Pangurus: Béda antara owahan

c
(+ 1)
* Mriksa suntingan penganggo liya sing kamungkinan dianggep nyalahi [[Wikipedia:Aturan|aturan Wikipedia]]
* Mbusak artikel miturut katentuan [[Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca|kabijakan pambusakan]]
* Ngrapèkaké artikel (bambah tag rapiakerapèkna, terjemah, wikifywikifikasi lan liyaneliyané)
* Mriksa suntingan sing ora netral (mènèhi ''tag'', mbusak, netralaké)
* Mriksa gambar-gambar anyar sing diamot (tag, lisensi, sumber, jeneng, commons)