Kabupatèn Situbanda: Béda antara owahan

105 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+peta+kategori
c (r2.5.1) (bot Mengubah: en:Situbondo Regency)
(+peta+kategori)
</table></td></tr>
<tr><td align="center" colspan=2 style="border-bottom:3px solid gray;"><font size="-1">[[Motto]]: "---" <br></font></td></tr>
<tr><td align="center" colspan=2>[[Image:LokasiLocator Situbandhakabupaten situbondo.jpgpng|right]]</td></tr>
<tr><td>Dina Dadi:</td><td>...</td></tr>
<tr><td>[[Ibukutha]]:</td><td> Kutha [[Situbandha]]</td></tr>
== Geografis ==
 
== PemerentahanPamaréntahan ==
Kabupatèn Situbanda ketata jroning 17 [[kecamatan]], --- [[kelurahan]] lan --- [[desa]]. Kecamatan-Kecamatan ing kabupatèn iki yaiku:
*[[Arjasa, Situbanda|Kecamatan Arjasa]]
{{Jawa Wétan}}
 
[[CategoryKategori:KabupatenKabupatèn ing Jawa WetanWétan]]
[[Kategori:Kabupatèn ing Indonésia|Situbondo]]
[[Kategori:Kabupatèn Situbondo| ]]
 
 
[[en:Situbondo Regency]]
4.454

besutan